Tóth Melinda

Jelenlét Podcast

Gillich Panna

Mindennapi történetek, élethelyzetek, melyekben jelen vagyunk – együtt, Veled.

Két évvel ezelőtt kezdtünk bele az Impulzív Magazin saját gyártású podcastjába, a Jelenlétbe. Szerkesztőink a mindennapi élet meghatározó eseményeiről mondják el véleményüket, gondolataikat, és osztják meg személyes történeteiket.

Kéthetente jelentkező adásainkban őszintén beszélgetünk olyan, a mindennapokat érintő témákról, melyek jelentőségüknél, aktualitásuknál vagy éppen hétköznapiságuknál fogva sokak számára érdekesek. Célunk, hogy az eltérő nézőpontok mentén új felismerések szülessenek, és ezáltal új színt csempésszünk hallgatóink életébe. Olykor szakértőket is bevonunk a társalgásba, hogy biztos fogódzót nyújtsanak mindenkinek.

Nyáron a Jelenlét Extra adásaival jelentkezünk ismert szakemberek és előadók társaságában. Megismerhetjük gondolataikat, életszemléletüket, szakértelmük segítségével pedig utat mutatunk az élet fontos kérdéseiben. Vendégeink voltak többek között dr. Hevesi Kriszta, dr. Kádár Annamária és dr. Tari Annamária is. Ezen a nyáron Péterfy Bori, Geszti Péter és Pokorny Lia lesznek a beszélgetőpartnereink.

Soundcloud