Tóth Melinda

És boldogan éltek

Kádár Annamária, Vörös István

Dr. Kádár Annamária (mese)pszichológus, író és Vörös István újságíró-magyartanár kéthetente jelentkező podcastja olyan mindennapi életünket meghatározó témákról, mint: a felnőtté válás, az örök erőforrást nyújtó belső gyermek; a gyermeknevelési és klasszikus “élet-tabuk”; gyermeki mágikus gondolkodás; mese, életmese, könyvek, filmek.

A kéthetente péntekenként jelentkező podcast célja könnyed beszélgetések formájában merülni alá a mindennapi életünket és belső harmóniánkat gyökeresen meghatározó kérdésekben, legyen szó önmagunk megismeréséről, fejlesztéséről, kapcsolatainkról, családról, szerelemről, örömökről, félelmekről, gyermeknevelésről.

Egy-egy témát a Nyitott Akadémiából és megannyi pszichológiai témájú könyvből, kiadványból jól ismert, és szaktekintélyként számon tartott dr. Kádár Annamáriával dolgoz fel a podcast Vörös István magyartanár, rádiós és újságíró-podcaster közreműködésével. Mi több, alkalomadtán a tárgyalt témához illeszkedő, ismert közéleti személyt is megszólaltatnak vendégként!

RSS.com

Google Podcast